Ayrton

Tvrtka Ayrton osnovana je 2001. godine, a specijalizirana je za razvoj inteligentne LED rasvjete za zabavu i arhitektonske aplikacije.

Sa sjedištem južno od Pariza u Francuskoj, Ayrton u svojem R&D centru razvija visoko sofisticirane rasvjetne uređaje, od elektronike, software-a do optike.

Od 2010. godine, Ayrton je razvio snažno partnerstvo s francuskim tvrtkama, uključujući istraživanje i razvoj specifičnih optičkih komponenti za ovu vrstu tržišta.

Od 2011. godine, ta partnerstva omogućila su tvrtki Ayrton pomaknuti granice mašte i ponuditi inovativne proizvode za svijetlosni dizajn.

Ayrton uređaji su spremni zadovoljiti bilo koje zahtjevne vezane za instalacije i kriterije, a distribuira se kroz naše ekskluzivne timove diljem svijeta.

Ayrton koristi pouzdane, fleksibilne i avangardne tehnologije povezane s inovativnim dizajnom, pružajući svojim korisnicima širok raspon rasvjetnih rješenja za instalacije, TV Studije, koncertne dvorane I sl. 

www.ayrton.eu

Ayrton - Karif

Ayrton – Karif

Ovo je stroj s fenomenalnom snagom sposoban isporučiti zapanjujuće vizualne efekte. Izuzetno kompaktna svjetiljka sa zrakom od 300 W opremljena ...
Pročitaj Više
Ayrton - Diablo

Ayrton – Diablo

Diablo je dostupan u dvije verzije: S i TC. Diablo-S, posebno dizajniran za scenske primjene, opremljen je monokromatskim LED izvorom ...
Pročitaj Više
Ayrton - Bora

Ayrton – Bora

Ayrton sada predstavlja Levante ™, dramatično minijaturnu verziju svjetiljke tip Wash model Bora, koja koristi isti radikalni koncept, obdario ga ...
Pročitaj Više

Za bilo kakva pitanja, slobono nam se obratite

%d blogeri kao ovaj: