Ayrton

Tvrtka Ayrton osnovana je 2001. godine, a specijalizirana je za razvoj inteligentne LED rasvjete za zabavu i arhitektonske aplikacije.

Sa sjedištem južno od Pariza u Francuskoj, Ayrton u svojem R&D centru razvija visoko sofisticirane rasvjetne uređaje, od elektronike, software-a do optike.

Od 2010. godine, Ayrton je razvio snažno partnerstvo s francuskim tvrtkama, uključujući istraživanje i razvoj specifičnih optičkih komponenti za ovu vrstu tržišta.

Od 2011. godine, ta partnerstva omogućila su tvrtki Ayrton pomaknuti granice mašte i ponuditi inovativne proizvode za svijetlosni dizajn.

Ayrton uređaji su spremni zadovoljiti bilo koje zahtjevne vezane za instalacije i kriterije, a distribuira se kroz naše ekskluzivne timove diljem svijeta.

Ayrton koristi pouzdane, fleksibilne i avangardne tehnologije povezane s inovativnim dizajnom, pružajući svojim korisnicima širok raspon rasvjetnih rješenja za instalacije, TV Studije, koncertne dvorane I sl. 

www.ayrton.eu

Ayrton - Karif

Ayrton – Karif

Ovo je stroj s fenomenalnom snagom sposoban isporučiti zapanjujuće vizualne efekte. Izuzetno kompaktna svjetiljka sa zrakom od 300 W opremljena ...
Pročitaj Više
Ayrton - Diablo

Ayrton – Diablo

Diablo je dostupan u dvije verzije: S i TC. Diablo-S, posebno dizajniran za scenske primjene, opremljen je monokromatskim LED izvorom ...
Pročitaj Više
Ayrton - Bora

Ayrton – Bora

Ayrton sada predstavlja Levante ™, dramatično minijaturnu verziju svjetiljke tip Wash model Bora, koja koristi isti radikalni koncept, obdario ga ...
Pročitaj Više

Za bilo kakva pitanja, slobono nam se obratite

Have no product in the cart!
%d blogeri kao ovaj: