PIXEL BRICK

45W, CRMX, Wired DMX

Budi kreativan!

Pozdravite naše višenamjensko svjetlo sljedeće generacije. Osim što je to svjetiljka na baterije i reflektor s 5 različitih opcija snopa, više PixelBricksa može se spojiti u klastere i oblike. Uz duljinu ruba od oko 10 cm i težinu od 1 kg, malen je i lagan, a još uvijek ima snažan izlaz visokokvalitetnog svjetla koje zadovoljava najviše zahtjeve filmskih, TV i scenskih klijenata.

Budite kreativni slažući PixelBricks u geometrijske oblike ili izgradite matricu s brojnim dostupnim kutnim dijelovima. Dodajte kupole za promjenu iz snopa u izgled piksela.

Pixel Brick Kit.

Komplet od 8 PixelBricks s osnovnim dodacima pohranjenim u izdržljivu zaštitnu plastičnu kutiju s kotačićima i ručkom na uvlačenje. S uključenim PowerBoxom možete puniti svoja svjetla u kutiji kako biste ih pripremili za sljedeći posao. Za duže instalacije, PowerBox se može izvaditi iz kućišta za napajanje i prijenos podataka putem opcijski dostupnih kabela za napajanje/podatke.

Power Box

2 86W

Napunite ili instalirajte 8 PixelBricks ili HydraPanela. Također omogućuje žičani prijenos podataka iz DMX, Artnet i sACN izvora. Dolazi s PowerCon AC kabelom i 8 kratkih DC kabela za punjenje. Dulji kombinirani kabeli za napajanje/podatke prodaju se zasebno.


Previous Article
Next Article