HYDRA PANEL

RGBMA, 6 Pixels, 17W, CRMX, Wired DMX

Mount anywhere, Light anything

HYDRA PANEL

Oblikovanje snopa sa šest uključenih modifikatora svjetla i širokim rasponom mogućnosti montaže čine HydraPanel fleksibilnijim od bilo kojeg drugog proizvoda u svojoj klasi. Titan LED Engine punog spektra generira impresivnih 1300 lumena dok radi na baterije.

COMBINE PANELS

Pričvrstite do 4 Hydra panela jedan na drugi s priloženom ConnectorPlate i montirajte ovu ploču od 0,5 x 1 stopa pomoću priloženog Babypina.
Naša tehnologija SyncControl omogućuje da povezani paneli međusobno komuniciraju. Postavke boje ili svjetline s bilo koje upravljačke ploče utječu na sva povezana svjetla. Komplet od 4 HydraPanela s modifikatorima snopa i priborom za montažu pohranjen u izdržljivu zaštitnu plastičnu kutiju. Kontakti za punjenje su uključeni, samo umetnite svjetla i spojite priloženo napajanje za punjenje svjetla u kućištu.

HYDRAPANEL KIT OF 4

Komplet od 4 HydraPanela s modifikatorima snopa i dodacima za montažu pohranjenih u izdržljivu zaštitnu plastičnu kutiju. Kontakti za punjenje su uključeni, samo umetnite svjetla i spojite priloženo napajanje za punjenje svjetla u kućištu.


Previous Article
Next Article