Ayrton – Diablo

 • Scenske Tehnologije
 • Novosti
 • Ayrton
 • Ayrton – Diablo
 • Diablo je dostupan u dvije verzije: S i TC. Diablo-S, posebno dizajniran za scenske primjene, opremljen je monokromatskim LED izvorom svjetla koji može generirati izuzetno visoku izlaznu snagu i bijelo metalno svjetlo kalibrirano na 7000 K.

  DIABLO-TC je prilagođen aplikacijama koje zahtijevaju savršenu reprodukciju boja, koristeći monokromatski izvor svjetlosti s izvornim indeksom prenošenja boje većim od 90 i visokim očitanjima TM30, pri temperaturi boje od 6000 K. Potpuno tvornički opremljen, DIABLO uključuje CMY sustav miješanja boja u kombinaciji s progresivnim CTO -om i kotačem sa sedam komplementarnih boja koji proizvodi beskrajnu paletu svijetlih pastela i zasićenih boja.

  Odjeljak s efektima uključuje kotač sa sedam izmjenjivih gobosa od HD stakla, kotač s kontinuiranim dinamičkim efektima, dijafragmu šarenice s 15 oštrica, teški filtar od smrzavanja i kružnu rotirajuću prizmu s pet lica. DIABLO ima visoko učinkovit tekući rashladni sustav s promjenom faze koji koristi toplinsku cijev koja uključuje posebno učinkovit ultra tihi način ventilacije, savršen za scenske i studijske primjene.

  Previous Article
  Next Article

  Shop Administrator

  %d blogeri kao ovaj: