Ayrton – Bora

Ayrton sada predstavlja Levante ™, dramatično minijaturnu verziju svjetiljke tip Wash model Bora, koja koristi isti radikalni koncept,

obdario ga je izvanrednim performansama u granicama ultrakompaktnog formata. Levante je čudo tehnologije koje će privući i najzahtjevnije dizajnere rasvjete.

Verzija “S”, teška samo 22 kg, može isporučiti svjetlosnu snagu veću od 20.000 lumena, dok troši samo 300 W.

Opremljena sferičnim frontalnim objektivom od 138 mm, vlasnički optički sustav, koji koristi 13 leća i razvijen je posebno za primjene u vrstama pranja , ima omjer zuma preko 8: 1 i impresivan raspon zuma od 6,9 ° do 57 °.

Optika proizvodi iznimno jednoličnu ravnu zraku bez žarišta, osiguravajući savršenu mješavinu boja bez obzira na odabranu kombinaciju boja. Ayrton je stvorio svjetiljku za pranje koja zapravo može oblikovati svjetlost i dodao je visokopropusni difuzijski filter u skupinu zoom objektiva kako bi izbrisao rub snopa bez mijenjanja kuta.

Razvijen je varijabilni linearni sustav smrzavanja koji omogućuje korisniku precizno podešavanje željene razine difuzije. Novi modul barndoors omogućuje da se četiri oštrice slobodno postavljaju na 100% površine tako da se svaki predmet može uokviriti bez obzira na položaj svjetiljke.

Previous Article
Next Article

Shop Administrator

%d blogeri kao ovaj: